Timu emlékverseny 2021

Idén is sok szeretettel várunk Benneteket augusztus 14-én, szombaton a Timu emlékversenyre!  A versenyt  Timu emlékére rendezzük, aki sok éven át teljes odaadással,nagy szeretettel végezte  edzői munkáját Agárdon testvérklubunkban, az YKA-ban. A verseny egyben a THE házi versenye és a Balaton 25-ös osztály ranglista versenye is lesz.

A kikötő előtti rajt 10-kor lesz, egy félsziget körüli túrafutam a táv, a három Yardstick osztálynak különböző pályahosszal. Minden további részletet a  kiírásban megtaláltok, amit alul olvashattok.

Mivel háziversenyünk is az esemény, ezért elfogadjuk a Viharon kívüli nevezéseket is. Így nevezhettek az MVSZ Vihar rendszerében  vagy azon kívül  a lenti nevezési lap kitöltésével, amit az andi.rutai@thesail.hu címre küldjetek vissza. A regisztráció 13-án délután 4-8 között lesz a THE-ben, itt tudtok személyesen is nevezni. Aki küldött nevezési lapot és utalta a nevezési díjat, azoknak nem kell személyesen megjelenni a regisztráción.

A szombat délutáni program a 4 órai eredményhirdetés után, egy kis rétes és pogácsa party lesz, csapot sörrel, házi borral, szörpökkel….

Mindenkit szeretettel várunk, bármi kérdésetek van, keressetek az andi.rutai@thesail.hu címen.

Eredmények:

Osztályonkénti eredmény

Abszolút befutási sorrend

THE kikötői háziverseny:

1. Szűcs Balázs -Finn

2. Mákvirág

3. Macarella

Versenykiírás:

Timu emlékverseny kiírás

Nevezési lap:

Nevezési lap-Timu-2021