A húsvéti hosszú hétvégére, egész pontosan 5 napra, láttuk vendégül a Cseh Nemzeti Cadet Osztályszövetséget. 12 hajóval érkezett a különítmény egy közös edzőtáborra 3 klubból. A közös program apropóját több ok szolgáltatta, részben a magyar versenyzők sikerei-, részben a szoros és jó kapcsolat-, de nem utolsó sorban a tavalyi CECC kupán tapasztalt jó hangulat és miliő csábította ide a prágai , lipnoi ás osztravai versenyzőket.

A mi hajóinkkal kiegészülve egész látványos flotta, 19 hajó szelte a hullámokat a kikötő előtti vizeken. A délelőtt mindig az önálló gyakorlás jegyében telt, míg délután átadtuk magunkat a tétnélküli versenyeknek.

Szerencsére mind az 5 nap, kiváltképp vasárnap és hétfőn remek idő segítette a munkát, a Balaton a legszebb arcát mutatta, így napi 6 óra vitorlázás után jól esett mindenkinek Horváth Csaba (Oázis Panzió) magyaros, helyben készült finomságai.

Remek napok voltak, aminek a tervek szerint minden helyszínen, ahol a világban találkozunk, lesz közös folytatása, de mindenekelőtt jövő húsvétkor ismét itt Tihanyban….