A THE csapata nagy létszámban, hat 420-assal, Morzsi (Regős Attila) irányításával utazott erre a versenyre.

Április 20 és 21 a versenyre történő felkészüléssel telt, kellemes napsütésben, 2-3-as nyugati szélben.

22-én az első versenynap halasztással indult, a nagyon nehezen kialakuló szélben elindult az első futam 8 ország 60 hajójának részvételével, melyben mindjárt az első bójához az első négy hajóból 3 magyar egység ért fel. A leálló és teljesen átforduló szélben több lapleosztás után a Földesi Borsos páros tetemes előnyre tett szert, majd a futamot lefújták.

THE Sikerek Izolán

23-án is nehezen alakult ki az a gyenge kis szél amiben egy futamot rendeztek, Bagyó Áron- Munka Márton páros tudta hozni a második helyet.

24-én is nehezen kezdődött a verseny, délelőtt egy rövidített futamot erőltettek ki, majd délutánra megérkezett a várva várt szél, melyben azonnal uraltuk a pályát, az élen haladó tíz hajóból rendszerint négy magyar egységet lehetett látni. A futamokat felváltva a Földesi-Borsos vagy a Grams-Weidinger páros nyerte, végül szoros küzdelemben a Földesi Peti-Borsos Dani páros nyerte a kupát a Grams Dominik-Weidinger Gyuri páros lett a harmadik, negyedik helyet szerezte meg a Bagyó Áron-Munka Márton egység és a többiek is szép vitorlázással zárták a versenyt.

THE sikerek Izolán

Eredmények: (60 indulóból)

1.Földesi Péter – Borsos Dániel (THE)

2.T. Fischer – M. Zieger (GER)

3.Grams Dominik – Weidinger György (THE)

4.Bagyó Áron – Munka Márton (THE)

22. Mészáros Laura – Kratzl Anna (THE)

30. Kerekes Zsombor – Rácz Dorottya (THE)

49. Sándor Anna – Rutai Lili (THE)

THE sikerek Izolán