Három futammal zárult a két napos Kalóz Kupa a THE-ben. A kánikulai hétvégé kevés széllel és nagy meleggel várta a Kalózos közösséget, akik először voltak a THE vendégei. 

A szombati 11 órás rajtra mégis felfejlődött egy kellemes 5 csomó körüli ÉK-i szellőcske, ami a Zamárdi partok előtt egész stabilan kitartott. Az ebben rendezett első futamot a Fluck Benedek – Székely-Gyökössy Szabolcs páros nyerte, a második futamban Szentpéteri Zsolt és Hajdú László párosa végzett az élen. Délután 2 felé a szél lassan leállyt, így harmadik futamra már nem volt esélyünk.

Esze egy finom bográcsban készült lábszárpörkölttel vendégeltük meg a versenyzőket, Junior szakács művészete megint nagy sikert aratott.

A vasárnap 10-kor indult harmadik futam hasonló helyen, hasonló írányú és erejű széllel indult, ami a futam során szépen felerősödött 8 csomó körülire, így a rendezők mindkét hátszél szakaszt hosszabbították módosítással.  Ezt a futamot Erhardt Nóra – kámán Tamás páros nyerte, szoros volt a kűzdelem. Gyorsan elrajtoltattuk a negyedik futamot is, sajnos az első kör megtétele után a szél 30-40 fokot északriasodott, ehhez még módosította a pályát a rendezőség, de a 10 perc múlva bekövetkezett teljes szélcsenre nem tudtunk mit lépni, érvénytelenítés volt a megoldás. 

A versenyt végül a Fluck Benedek- Székely-Gyökössy Szabolcs páros nyerte, második helyen végzett Varjas Sándor és Kutassy László, bronzérmes pedig Ainslie Ian és Weöres Márta, az újdonsült Kalózos házaspáros lett.