Klub tagdíjak 2018

 

A klubtagság típusa:

A Tihanyi Hajós Egyletben tagdíj szempontjából három csoportra osztottuk tagjainkat:

1. Versenyzők:Poznan2014-1

Ifjúsági versenyzőink, akik a klub edzőinek irányításával rendszeres edzéseken vesznek részt Optimist, 420 és 470-es hajóosztályokban.

A tagdíj mértéke:   30.000 Ft / hó, ami egész évben fizetendő ( 12 hónapon át).  Testvéreknek 27.000 Ft / hó, ugyancsak 12 hónapon át.  

A tagdíj fizetése: lehet havonta, negyedévente, félévente, vagy évente, lehetőleg utalással (bankszámla részletek alul). Mi az utalásnak jobban örülünk, de persze a kézpénzben fizetés is lehetséges Rutai Andinál.

A havi tagdíj az alábbi szolgáltatásokat foglalja magába: éves program szerinti edzéseken és a klub versenyprogramjában szereplő versenyeken való részvétel. Versenyzőink a  vitorlás kishajókat, és a vitorlákat is a klubtól kapják, azok karbantartásáról, cseréjéről a klub gondoskodik. Hajóosztályonként külön szakedző foglalkozik a gyerekekkel, edzőmotorosokat a klub biztosít, karbantartás, üzemanyag ugyancsak a klub költsége. A kikötő és a klubház facilitásait a versenyzők használhatják, ezek fenntartását a klub és a kikötő vállalja. A hazai versenyekre nevezési díjakat, osztályszövetségi díjakat ugyancsak a klub fizeti. A külföldi versenyek esetén az azon való részvételt a klub megszervezi, az utazásokhoz a a klub edzőt, kíséretet,  kisbuszt biztosít,  megoldja a hajók kiszállítását. A külföldi versenyek költségét a havi tagdíjon felül a résztvevő sportolók szülei közt osztjuk el. 

2.  Nagyhajós és felnőtt versenyzők 

Azon tagjaink akik nagyhajós versenyzők, vagy más hajóosztályokban egyénileg versenyeznek a THE színeiben.

A tagdíjak mértéke:  60.000 Ft/év. Ez az összeg magában foglalja a Vitorlás Szövetségi versenyengedély árát  is. A tagdíj maradék részéből az ifjúsági versenyzőket támogatjátok. Kikötővendégek 10.000 Ft kedvezményt kapnak a tagdíj árából, diákkedvezmény 30.000 Ft.

Tagdíj fizetése: 2018. április 10-ig egy összegben utalással a Tihanyi Hajós Egylet bankszámlájára (bankszámla részletek lent). Kézpénzben fizetés Rutai Andreánál  a kikötőben.

Az éves tagdíjét cserébe a klub az alábbiakat biztosítja:  MVSZ regisztráció a vitorlás versenyzéshez, belépő a THE kikötő területére, facilitásainak használata parkoló használat nélkül.

3.  A rendszeres edzésből, versenyzésből éppen vagy pár éve kinőtt versenyzőink:1525011_814127905274347_2716100344386717572_n

Azon tagjaink, akik éppen abbahagyták a rendszeres  edzés látogatást, de azért  versenyeznek tovább kis-, vagy nagyhajókkal, és szükségük van az MVSZ versenyengedélyre , vagy csak továbbra is a klub tagjai szeretnének maradni.

A tagdíj mértéke: 60.000 Ft/év, megegyezik a felnőtt tagdíjjal.  Magába foglalja a szövetségi versenyengedély árát,  illetve bármikor lejöhettek a kikötőbe, csatlakozhattok a fiatalok edzéséhez saját vagy épp szabad hajóval. Persze, ha az egész éves edzésprogramhoz csatlakoztok és klubos hajóval versenyeztek, akkor a versenyzői tagdíj fizetése szükséges.

Kedvezményes tagdíj:  30.000 Ft/év. Amíg felsőoktatási intézményben tanultok nappali tagozaton (vagyis nincs saját jövedelmetek), addig jogosultak vagytok erre a 50%-os kedvezményre.  A kedvezényes tagdíj feltétele, hogy miután keresők lesztek, ahány évig a kedvezményes tagdíjat fizettétek, annyi évig maradjatok a THE felnőtt tagjai.

Tagdíj fizetése: 2018. április 10-ig egy összegben utalással a Tihanyi Hajós Egylet bankszámlájára (bankszámla részletek lent). Kézpénzben fizetés Rutai Andreánál  a kikötőben.

 

Bankszámla részletek:

Tihanyi Hajós Egylet, cím: 8237, Tihany, Kenderföld u. 19.

Raiffeisen Bank számlaszám:  12010154-00102998-00100008

Megjegyzésbe írjátok be: név, tagdíj, (hónap)

 

Magyar Vitorlás Szövetség éves versenyengedély:

1. Ifjúsági versenyzőinknek a klub fizeti, a beszerzést az edzők intézik. Az edzésre hozzátok  le tavasszal a kitöltött versenyengedély kérő lapot, amit alább letölthettek.

2,3.  Felnőtt tagjaink:  A kitöltött és aláírt Versenyengedély kérő lapot juttassátok el Rutai Andihoz (e-mailen: andi.rutai@thesail.hu, postán: 8237 Tihany, Kenderföld u. 19.)

Ha a tagdíj és a Versenyengedély kérő lap megérkezik hozzánk, regisztrálom a versenyzőnket az MVSZ Vihar rendszerébe.